2 augustus – Dollar Tree en SeaWorld

Na weer ietsje langer in bed te hebben gelegen, rijden we richting de winkels. We komen een Dollar Tree tegen. Een winkel waar alles één dollar is. Natuurlijk zijn mama en Wendy niet te houden en komen ze beladen met tassen weer buiten. Papa en ik zijn blij als we een ruime tijd later eindelijk weg kunnen. We halen wat boodschappen bij de Walmart en rijden dan door naar SeaWorld. Als eerste bezoeken we daar de zeeleeuwenshow. Grappig om te zien wat die beesten kunnen en de show zit vol humor, dus is behoorlijk vermakelijk.

dollartreeseaworld

Meteen gaan we door naar een andere show. Pets ahoy is een show met huisdieren. Honden, katten, vogels, en er loopt zelfs een varkentje rond. Niet de allerleukste show die ik hier gezien heb, maar het is wel heel erg knap wat deze dieren kunnen. Na de show voeren we weer de dolfijnen, bezoeken we Antarctica (zonder in de attractie te gaan, want 85 minuten wachttijd gaat ons echt veel te ver) en gaan we weer in Journey to Atlantis. Het is zo vreselijk warm dat het niet erg is dat we er nat uitkomen.

seaworldd

Weer fastfood ziet echt niemand van ons zitten. Daarom eten we bij het Pizza en Pasta buffet. In een mooi restaurant kunnen we onbeperkt pizza, pasta, salade en toetjes halen en ook het drinken is inclusief. Dit alles voor maar vijftien dollar per persoon. Echt een aanrader dus voor iedereen die naar SeaWorld gaat, want het is niet duur en het eten is heel erg goed. Natuurlijk is pizza ook fastfood, maar het is toch weer wat anders dan patat.

pizza

Al vroeg na het eten, iets over achten, lopen we richting het Shamu Stadion. We willen nog één keer de show zien, zo mooi vonden we die vorige keer. Shamu Rocks is gewoon echt heel erg gaaf. We hebben door het vroege aankomen weer hele goede plekken. Er lopen verkopers rond met lichtgevende dingen en we kopen dolfijntjes aan kettingen en een zwarte glitterhoed met lichtjes erin. Dan begint de show, die weer net zo geweldig is als eerst. Na afloop kopen we nog wat dingen in de winkeltjes, zoals schudbollen en een Shamuknuffel, en dan rijden we terug naar de villa.

seaworldd2

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op 2 augustus – Dollar Tree en SeaWorld

  1. cindy1969 zegt:

    Leuk weer, de show lijkt me ’s avonds geweldig, toch een beetje spijt dat ik dat afgelopen keer in Orlando niet heb gedaan…

  2. Leuk weer sea world en ja de dollar tree winkel daar wordt je hebberig van snap je moeder en zus wel:)
    Gr de moolenschotjes

  3. Petra van Dijk zegt:

    Hoi Linda, eindelijk kan ik eens reageren, weer wat meer tijd. Wat schrijf je leuk en dan al die foto’s erbij. Wat hebben we een fantastische tijd gehad in Orlando en wat hebben we veel gezien. Gelukkig hebben we de foto’s en film nog (ha, ha) en ja……….. die dollarwinkel was wel erg leuk, is weer eens wat anders dan de Action hier in Nederland.

    Kus,
    Mama.

Plaats een reactie